N

Aangepast aan uw wensen en eisen

N

Ergonomisch en flexibel in gebruik

N

Snel op- en afgebouwd

Home » Podiumwagen

Een podiumwagen huren bij Podiumbouw Drechtsteden in Dordrecht is ideaal als u op zoek bent naar een betaalbaar en eenvoudig op te bouwen podium. Dit type podium is binnen een mum van tijd opgebouwd en doet qua uitstraling niets af aan een standaard podium. De podiumwagens die wij verhuren zijn van uitstekende kwaliteit en beschikbaar in verschillende afmetingen. Bij onze verhuur, huurt u dan ook zeker een podium die aan al uw eisen voldoet.

Een podiumwagen te huur voor elk soort evenement

Ieder soort podiumwagen die u bij onze verhuur kunt huren, zijn op verschillende ondergronden op te bouwen. Zo kunnen ze op straatstenen, asfalt en gras opgebouwd worden. Het terrein waarop uw evenement plaatsvindt maakt dus niets uit! We hebben verschillende podiumwagens beschikbaar, waaronder:

Podiumwagen Dordrecht

Wilt u een podiumwagen huren?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Podiumwagen Dordrecht

Voor het huren van een geschikte podiumwagen zit u bij ons goed. Daarnaast bieden wij meer producten aan om voor u een prachtig evenement neer te zetten. Zo verhuren wij ook bierbankensets en stoelen die eenvoudig te stapelen zijn. Wat u ook besluit te huren, alle podia, podiumwagens, stoelen en onderdelen die wij te huur aanbieden zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Onze podiumwagens hebben de juiste certificaten en geldige TÜV certificaten.

Ontdek de mogelijkheden en profiteer van advies op maat

Wat voor podiumwagen u ook wilt huren, onze verhuur staat voor u klaar met advies op maat. In overleg is er veel mogelijk. Bekijk voor een indicatie van de mogelijkheden eens onze galerij met foto’s van eerdere projecten. Weet u niet zeker welk soort podiumwagen u wilt huren? Dat is bij ons geen probleem. Wij staan ook voor u klaar als u niet zeker weet welk soort podiumwagen, dat wij te huur aanbieden, het beste bij uw evenement past. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij helpen u graag bij het huren van de perfecte podiumwagen!

Podiumwagen Dordrecht

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.