Podium festival

Bekijk onze galerij
N

Aangepast aan uw wensen en eisen

N

Ergonomisch en flexibel in gebruik

N

Snel op- en afgebouwd

Home » Podium festival

Bent u op zoek naar het perfecte podium voor uw festival? Zoek dan niet verder! Bij Podiumbouw Drechtsteden vindt u diverse podia en podiumwagens. Bovendien kunt u bij ons ook losse podiumelementen huren. Daarnaast bent u er bij al onze podia zeker van dat ze veilig zijn, want ze voldoen aan de TÜV veiligheidseisen en beschikken over de benodigde certificaten.

Een podium voor ieder soort festival

Voor ieder soort festival is er bij ons wel een podium te huren. Wat uw wensen ook zijn, ons aanbod van podia is zeer uitgebreid, dus er zit zeker een podium bij wat perfect op uw wensen aansluit. Daarnaast zijn wij altijd bereid om u een oplossing op maat aan te bieden. U heeft bij ons onder andere de keuze uit:

Naast diverse podia, kunt u bij ons ook bierbanken en bier statafels huren. Dit is heel praktisch als u ook eten verzorgd voor uw gasten. Dan hebben ze een plek waar ze gemakkelijk kunnen eten.

Podium festival Dordrecht

Wilt u een podium voor een festival huren?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Podium festival Dordrecht

Informeer naar de mogelijkheden

Huur het podium voor uw festival bij ons! Dan bent u er zeker van dat u een podium huurt dat perfect past bij uw festival. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij adviseren u graag over een oplossing op maat.

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.