Podium huren

Bekijk onze galerij
N

Aangepast aan uw wensen en eisen

N

Ergonomisch en flexibel in gebruik

N

Snel op- en afgebouwd

Home » Podium huren

Wilt u een podium huren voor uw evenement? Kies dan voor het verhuurbedrijf Podiumbouw Drechtsteden. Wij bieden verschillende soorten podiums te huur aan. Dus u zult bij ons zeker een podium vinden dat aan al uw wensen voldoet. Bovendien voldoet ieder podium dat wij te huur aanbieden aan de veiligheidseisen en zijn ze allemaal van hoge kwaliteit. U kunt ze dan ook met een gerust hart gebruiken.

Een podium huren dat aan al uw wensen voldoet

Kies ervoor om bij ons een podium te huren. Het maakt niet uit wat voor evenement u organiseert en waar dit plaatsvindt. Doordat wij ook losse podiumelementen verhuren, kunnen wij u namelijk altijd een oplossing op maat aanbieden. Bovendien is het hierdoor mogelijk om podia in een bocht aan te leggen of rond te maken. Daarnaast zijn er nog meer voordelen als u besluit om uw podium bij ons te huren. Zo verhuren wij ook lichte vloerplaten. Deze zijn net zo stevig als de reguliere vloerplaten, maar wegen slechts de helft. Hierdoor hoeft u niet zwaar te tillen en bespaart u tijd bij het opbouwen. Bovendien zijn deze vloerplaten goedkoper in het vervoer, omdat ze minder wegen. Daarnaast is ieder podium dat wij te huur aanbieden betaalbaar en veilig in het gebruik.

Podium huren Dordrecht

Wilt u een podium huren?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Podium huren Dordrecht

Kies voor gemakkelijke op- en afbouw

Als u een podium wilt huren dat gemakkelijk op- en afgebouwd kan worden en bovendien aan alle veiligheidseisen voldoet, zit u bij ons goed. Met ons materiaal bespaart u tijd bij het opzetten van uw evenement en kunt u er zeker van zijn dat alles veilig is. Bovendien kunnen wij u ook een podium op maat te huur aanbieden. Weet u niet zeker welk podium u het beste kunt huren? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)78 6211955. Wij helpen u graag om van uw evenement of festival een succes te maken.

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.