Bierbanken huren

Bekijk onze galerij
N

Aangepast aan uw wensen en eisen

N

Ergonomisch en flexibel in gebruik

N

Snel op- en afgebouwd

Home » Bierbanken huren

Als u voor uw evenement veel zitplaatsen aan tafels nodig heeft, kunt u het beste bierbanken van Podiumbouw Drechtsteden huren. Deze banken zijn eenvoudig neer te zetten en bieden met hun lengte van twee meter veel zitplaatsen. Heeft u wel tafels nodig, maar organiseert u een evenement waarbij de meeste bezoekers liever staan? Huur dan onze bier sta-tafels. Of geef uw gasten de keuze en neem ze allebei!

Bierbanken huren in verschillende soorten en maten

Net als onze podia, zijn de bierbanken die u bij ons kunt huren eenvoudig neer te zetten. Ze zijn gemakkelijk op te klappen, waardoor u er veel tegelijk kunt vervoeren. Het onderstel van onze bierbanken is erg stevig, dus nadat u ze heeft neergezet, blijven ze zeker staan. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten bierbanken. De bierbanken die u bij ons kunt huren zijn:

  • Bierbankenset 200 x 50 cm
  • Bierbankenset 200 x 70 cm
  • Bier sta-tafels 200 x 60 cm
Bierbanken huren Dordrecht

Wilt u bierbanken huren?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Bierbanken huren Dordrecht

Als u uw gasten wat meer ruimte wilt geven, kunt u het beste voor de set met een breedte van zeventig centimeter gaan. Wilt u liever meer bierbanken plaatsen en de ruimte optimaal benutten? Kies dan voor onze bierbankenset met een breedte van vijftig centimeter. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om van verschillende soorten sets een aantal bierbanken te huren.

Zit- of staanplaatsen eenvoudig vervoeren en neerzetten

De bierbanken die u bij ons in Dordrecht kunt huren zijn allemaal van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze ideaal voor evenementen en festivals, omdat ze gemakkelijk te vervoeren en neer te zetten zijn. Huur uw bierbanken bij ons, dan weet u zeker dat u goede bierbanken in huis haalt. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)78 6211955.

Bierbanken huren Dordrecht

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.